Richter Gedeon - Rólunk Gondoskodik

Allergia
kisokos

Allergia
kisokos

GYÓGYSZERES KEZELÉS

Gyógyszeres kezelés

A gyógyszeres kezelés magába foglalja az antihisztaminok, orrsprayk, szemcseppek, szteroidok és hörgőtágítók, vagy megfelelő esetben az immunterápia alkalmazását.

Az antihisztaminoknak kulcsszerepe van, ezek alkalmazása az allergiás terápia alappillérei, mert a tüneteket hatékonyan gátolják. Képesek enyhíteni az orrfolyást, az orrdugulást, a tüsszögést, a viszketést, a szemtüneteket. A régebbi gyógyszerek ugyanakkor számos mellékhatást is okozhattak például álmosságot, fáradékonyságot.

Az újabb generációs gyógyszerek közé tartozó ZILOLA® igen gyorsan, már egy órán belül kifejti hatását és fokozatosan csökkenti a kellemetlen tüneteket. Hatása több mint 24 órán át tart, így elegendő napi egy tablettát bevenni. A ZILOLA® már 6 éves kortól adható, nem okoz álmosságot, és a pihenés szempontjából legkellemetlenebb orrdugulást is hatékonyan csökkenti.

Hétköznapi helyzetek, amikor akár egy szem ZILOLA® is segíthet

  • Nagytakarításkor, könyvek leporolásakor kialakuló porallergiában.
  • Ismert állatszőr allergia esetén, pl. ha vendégségbe megyünk, ahol háziállat van.
  • Hirtelen megfáztunk, teljesen eldugult az orrunk, de este még kihagyhatatlan programunk van.
  • Kiránduláskor, váratlan csalán vagy méh/darázs csípésre.

Ne felejtse, hogy amennyiben kezelés mellett, 1 hét után sem múlnak a kellemetlen tünetek, feltétlenül forduljon orvoshoz, mert további kivizsgálásra, és a terápia megváltoztatására lehet szükség.

Tovább a ZILOLA® hatására!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!